Мова: Ua
0

0

Більше фото

Полуторна постільна білизна З0004

Наявність: є в наявності в Києві

547.00 грн

Стислий опис

Матеріал: бязь. До комплекту входить: Наволочки 50х70 - 1шт Підковдра 145х210 - 1шт Простирадло 145х214 1шт Щільність 125 гр/м. Кількість ниток: 140 /дюйм2

Опис

Комплектація цього товару

Полуторні комплекти постільної білизни представлені в такій комплектації:

• підковдра 145х210 см - 1 шт .

• наволочка 50х70 см - 1 шт .

• простирадло 145х214 см - 1 шт.

Якісний стібок ниток

Постільна білизна має бути міцною і естетично привабливолю. Тому майстри швейної фабрики застосовують в роботі спеціальну технологію, яка дає можливість отримати акуратні, красиві стежки з однаковим кроком.

Щільність тканини і кількість ниток


Висока щільність тканини! Щільність бязевої білизни 125 г / м2 і 125 ниток на дюйм квадратний. Дана щільність забезпечує високу зносостійкість продукції. Це оптимальний показник для тканин, призначених для пошиття простирадл, підковдр і наволочок. Завдяки цій властивості вироби отримують особливі якості - здатність добре зберігати тепло взимку і охолоджувати спекотними літніми ночами, низьку зминаємість.

Як правильно прати

Для того щоб постільна білизна, виготовлене з бязі, прослужила вам довго, необхідно дотримуватися таких правил догляду:

1. Відразу після покупки потрібно бязеві простирадла, ковдри і наволочки випрати. Це потрібно, щоб позбавити від фабричного запаху фарби і зробити матеріал більш мяким.

2. Витримувати температурний режим прання від 30 до 60 градусів. Однак найбільш оптимальною є температура води рівна 40 градусам.

3. Прати в машинці автомат або вручну окремо від речей з синтетичних тканин, щоб уникнути появи катишек на постільній білизні з бязі.

4. Вивертати підодіяльник і наволочку навиворіт. Так ви довше збережете первісний забарвлення постільної білизни.

5. Не використовувати відбілювачі.

6. Сушити на свіжому повітрі, але не під прямими сонячними променями. Вони шкідливі для забарвлення і структури тканини.

7. Гладити в злегка вологому стані з виворітного боку.

Дотримуйтесь ці рекомендації і ваш улюблений комплект постільної білизни з бязі прослужить вам не один рік.