Мова: Ua
0

0

Ковдра ватяна полікотон євро (0101)

Наявність: немає в наявності

665.00 грн

Стислий опис

чохол: 70% бавовна 30% ПА наповнювач: 100% ватін розмір: 195х215. Щільність ватіна 800 грам/м2

Характеристики

Размер: євро
Разделы: Ковдри ватяні
Сезон: Зима, Тепла
Тип: Стьобана, Товста
Материал: Лляне
Размер в см: 200х200, 200х210, 200х220
Цвет: Червона, Рожева

Опис

Розмір даного товару: 195х215см


В цій ковдрі натуральний наповнювач



Основна перевага ватяних ковдр безумовно полягає в натуральності, адже виготовляються вони з 100% натуральної бавовни. У ватних ковдрах може використовуватися бавовна різного типу, а саме:
• Натурально-вовняний;
• Лляна;
• Бавовняний;
• Пуховой;
• Сосновий;
• Жужільний;
• Шовковий і так далі.
Завдяки використанню натуральних наповнювачів ватяні ковдри гіпоалергенні і повністю нешкідливі для людини. Натуральний наповнювач прекрасно вбирає вологу, що робить навіть найхолодніші ночі комфортними та затишними. До ще одного пріорітету ватних ковдр можна віднести відсутність неприємного запаху, навіть при тривалому використанні. Такі ковдри дуже приємні до тіла, вони не колються і не електризується, що також можна вважати їх основною перевагою.

Вата в ковдрі прошита



Представлені в нашому каталозі моделі ватних ковдр виготовляються за спеціальною технологією. Наповнення спеціально прошивається вздовж і в поперек, це дозволяє запобігти збивання вати і рівномірно розподілити наповнювач по всьому виробу. Навіть після закінчення тривалого терміну служби такі ковдри не втратять свої первинні властивості, що робить їх довговічними і практичними.

Дана ковдра окантована



Ватяні ковдри з нашого каталогу мають не тільки якісне наповнення, а й правильно продуману конструкцію чохла. Всі вироби окантовані, що не тільки сприятливо позначається на їх довговічності, але і надає ковдрам привабливого зовнішнього вигляду. В процесі пошиття ковдр використовуються спеціальні термостатичні нитки і особливий тип стібка. Спеціальний прошив дозволяє повітрю циркулювати по ковдрі, тим самим забираючи поганий запах і роблячи ковдру більш теплою.

Вага ковдри як раніше


У наших каталогах представлені ватяні ковдри самих різних розмірів і кольорів. Для ковдр кожного розміру застосовується однакова щільність ватину, а саме 800грам / м2. Відповідно можна легко розрахувати вагу кожного виробу:
• Полуторні - 3,5 кілограма;
• Двоспальні - 4-4,5 кілограма;
• Євро - 4-4,5 кілограма.
Звичайно, ватяні ковдри досить важкі, але це обумовлено натуральністю використовуваних матеріалів. І навіть незважаючи на численні переваги вартість ватних ковдр порівняно невисока.

Ковдра пошито за нормами ДСТУ і ГОСТ



Кожна позиція в нашому каталозі відповідає найвищим стандартам якості, це стосується і ватяних ковдр. Всі представлені в нашому каталозі ватяні ковдри відповідають встановленим стандартам ДСТУ і ГОСТ. Саме це забезпечує високу якість і довговічність виробу, адже все починаючи матеріалами і закінчуючи якістю швів відповідає високим стандартам.

Як доглядати за ковдрою


Оскільки при виготовленні ватних ковдр використовується виключно натуральна бавовна, важливо правильно доглядати за такими виробами. Ватяні ковдри ні в якому разі не можна прати в пральних машинках, адже це призведе до деформації виробу. Якщо в процесі використання на ковдрі з'явилися плями їх можна зачистити вручну, без повного прання. Якщо ж необхідно позбутися від неприємного запаху, то краще довірити чистку ковдри спеціалізованим організаціям.