Мова: Ua
0

0

Більше фото

Матрац дитячий Luxe HLC, 65х125х12

Наявність: є в наявності в Києві

2970.00 грн

Стислий опис

Склад: кокосове волокно, пінополіуретан, латекс, стьобаний чохол. Розміри: 65х125 см. Висота: 12 см. Опціонально: різнобічний. Чохол: жаккард, на блискавці. Жорсткість: нижча за середню, середня. Максимальне навантаження: до 80 кг на одне спальне місце. Гарантія: 3 роки

Опис

Характеристики:

Склад: кокосове волокно, пінополіуретан, латекс, стьобаний чохол

Розміри: 65х125

Висота: 12 см

Опціонально: різнобічний

Чохол: жаккард, на блискавці

Жорсткість: нижча за середню, середня

Максимальне навантаження: до 80 кг на одне спальне місце

Гарантія: 3 роки

Luxe HLC - якісний матрац нового покоління


Проблема повноцінного і комфортного сну гостро стоїть перед кожною людиною. Погано підібране ліжко або матрац можуть не тільки зіпсувати настрій, але і істотно нашкодити здоров'ю. Особливо це важливо для зростаючого організму з не зміцнілим скелетом. Тому, при облаштуванні спального місця для своєї дитини важливо віддати перевагу ортопедичному матрацу на основі пінополіуретану, кокоса і латексу. Саме такою є безпружинні модель Luxe HLC. Розглянемо, чому ви повинні вибрати саме її.

Кокосове волокно відмінної якості


У період активного росту дитячий організм потребує правильної підтримки, комфортного сну. Малюкам не можна вибирати дуже м'які матраци, які здатні порушити нормальне формування і розвиток хребетного стовпа. З цим завданням відмінно справляються моделі, в яких одним з наповнювачів є кокос. Що використовується в Luxe HLC кокосове волокно відрізняється:

  • · Натуральністю - при виробництві застосовуємо тільки якісну сировину, що минула кілька етапів перевірки і очищення;
  • · Безпекою - використовувані для з'єднання волокон клею не викликають роздратування, алергію і онкологічні захворювань, як це буває з більш дешевими аналогами;
  • · Комфортністю - отримується внаслідок з'єднання волокон. Жорсткість матрацу відмінно підтримує хребет під час сну.

Холофайбер високої щільності

Завдяки досить високій щільності холофайбер не тільки забезпечує оптимальну підтримку тіла, але і витримує значні навантаження. Це не токсичний, екологічно чистий матеріал, що відрізняється гіпоалергенністю і тривалим експлуатаційним періодом. Від не зіб'ється, навіть якщо ваша дитина любить стрибати на ліжку.

Екологічно чистий латекс


Латексна складова в наших матрацах Luxe HLC дозволяє виробу відновлюватися, а також вільно повторювати контури тіла дитини. Для цього ми використовуємо тільки натуральний латекс, виготовлений з соку гевеї. У ньому немає хімічних складових. Такий матеріал:

· Відрізняється гіпоалергенністю;

· Перешкоджає розмноженню бактерій, пилових кліщів.

Також він екологічно чистий і вологостійкий, що дуже важливо при виборі матраца для малюка.

Тривалість експлуатаційного періоду


Грамотне з'єднання перелічених вище складових робить матрац Luxe HLC не тільки зручним, але і максимально зносостійким. Латекс не просідає і не збивається в одну сторону, кокосові волокна дарують потрібну жорсткість, а щільний холофайбер не втрачає свою форму.

Окремо в питанні розгляду періоду експлуатації варто сказати про чохол з тканини. Його натуральність і м'якість не викликає роздратування і алергії, а зручна модель на блискавці дозволяє прати, а при необхідності і замінити.

Ортопедичний ефект


Незважаючи на те, що матрац Luxe HLC являє собою моноблок, він володіє відмінними ортопедичними властивостями. Натуральний латексний наповнювач завдяки використанню отворів різного діаметру, що регулюють його жорсткість, максимально вірно розподіляє тиск на різних ділянках тіла. Це створює ідеальну підтримку хребту.

Двостороння будова дозволяє використовувати матрац від самого народження. Немовляті буде комфортно на жорсткій кокосової стороні, дитині після року - на більш м'якій.

Матрац швидко висихає, добре вентилюється, абсолютно не вбирає запахи. Натуральна трикотажна тканина на чохлі досить міцна і м'яка на дотик.

Вибираючи Luxe HLC, ви піклуєтеся про свою дитину, його комфорт і здоров'я.