Мова: Ua
0

0

Більше фото

Матрац дитячий Luxe HolloCoconut, 70х160х10

Наявність: є в наявності в Києві

3100.00 грн

Стислий опис

Склад: кокосове волокно, пінополіуретан, стьобаний чохол. Розміри: 70х160 см. Висота: 10 см. Опціонально: різнобічний. Чохол: жаккард, на блискавці. Жорсткість: нижча за середню, середня. Максимальне навантаження: до 80 кг на одне спальне місце. Гарантія: 3 роки

Опис

Характеристики:

Склад: кокосове волокно, пінополіуретан, стьобаний чохол

Розміри: 70х160

Висота: 10 см

Опціонально: різнобічний

Чохол: жаккард, на блискавці

Жорсткість: нижча за середню, середня

Максимальне навантаження: до 80 кг на одне спальне місце

Гарантія: 3 роки

HolloCoconut - якісний матрац нового покоління


Проблема повноцінного і комфортного сну гостро стоїть перед кожною людиною. Погано підібране ліжко або матрац можуть не тільки зіпсувати настрій, але і істотно нашкодити здоров'ю. Особливо це важливо для зростаючого організму з не зміцнілим скелетом. Тому, при облаштуванні спального місця для своєї дитини важливо віддати перевагу ортопедичному матрацу на основі пінополіуретану і кокоса. Саме такою є безпружинні модель HolloCoconut. Розглянемо, чому ви повинні вибрати саме її.

Кокосове волокно відмінної якості


У період активного росту дитячий організм потребує правильної підтримки, комфортного сну. Малюкам не можна вибирати дуже м'які матраци, які здатні порушити нормальне формування і розвиток хребетного стовпа. З цим завданням відмінно справляються моделі, в яких одним з наповнювачів є кокос. Що використовується в HolloCoconut кокосове волокно відрізняється:

  • · Натуральністю - при виробництві застосовуємо тільки якісну сировину, що минула кілька етапів перевірки і очищення;
  • · Безпекою - використовувані для з'єднання волокон клею не викликають роздратування, алергію і онкологічні захворювань, як це буває з більш дешевими аналогами;
  • · Комфортністю - отримується внаслідок з'єднання волокон. Жорсткість матрацу відмінно підтримує хребет під час сну.

Холофайбер високої щільності

Завдяки досить високій щільності холофайбер не тільки забезпечує оптимальну підтримку тіла, але і витримує значні навантаження. Це не токсичний, екологічно чистий матеріал, що відрізняється гіпоалергенністю і тривалим експлуатаційним періодом. Від не зіб'ється, навіть якщо ваша дитина любить стрибати на ліжку.

Тривалість експлуатаційного періоду


Грамотне з'єднання перелічених вище складових робить матрац HolloCoconut не тільки зручним, але і максимально зносостійким. Холофайбер не просідає і не збивається в одну сторону, кокосові волокна дарують потрібну жорсткість, а щільний холофайбер не втрачає свою форму.

Окремо в питанні розгляду періоду експлуатації варто сказати про чохол з тканини. Його натуральність і м'якість не викликає роздратування і алергії, а зручна модель на блискавці дозволяє прати, а при необхідності і замінити.

Ортопедичний ефект


Незважаючи на те, що матрац HolloCoconut являє собою моноблок, він володіє відмінними ортопедичними властивостями. Натуральний наповнювач завдяки використанню отворів різного діаметру, що регулюють його жорсткість, максимально вірно розподіляє тиск на різних ділянках тіла. Це створює ідеальну підтримку хребту.

Двостороння будова дозволяє використовувати матрац від самого народження. Немовляті буде комфортно на жорсткій кокосової стороні, дитині після року - на більш м'якій.

Матрац швидко висихає, добре вентилюється, абсолютно не вбирає запахи. Натуральна трикотажна тканина на чохлі досить міцна і м'яка на дотик.

Вибираючи HolloCoconut, ви піклуєтеся про свою дитину, його комфорт і здоров'я.