Мова: Ua
0

0

Простирадло Т0382 (145х214)

Наявність: немає в наявності

222.00 грн

Стислий опис

Простирадло класичне. Матеріал : бязь. Розмір : 145х214. Щільність 125 гр/м

Характеристики

Размер простыней: 145х214
Материал простыней: бязь

Опис

Розмір цього товару

• Ширина 145 см

• Довжина 214 см

Дане простирадло з 100% бавовни


Щільну бавовняну тканину, особливістю якої є хрестоподібна (полотняне) плетіння, називають «бязь». Вона може складатися з синтетичних і натуральних ниток. Дуже часто виробники додають в тканину синтетику для здешевлення продукції. Але даний комплект складається з 100% натуральних волокон. Поверхня матерії рівна і матова на вигляд, однакова з обох сторін. Тканина екологічна, гіпоалергенна і зносостійка.

Дана тканина не линяє



Для того щоб створити гарні принти на бязевих постільній білизні, використовуються спеціальні високотехнологічні фарби, які в процесі експлуатації не линяють, не вигоряють, не викликають подразнень і алергічних реакцій.

Пошиття по нормам ГОСТ та ДСТУ


ДанаВ підковдра пошита по встановленим ГОСТам та ДСТУ. Спеціальний білизняний шов і якісний стібок нитки забезпечують тривалу експлуатацію. Такий шов не розійдеться при машинному пранні продукції.

Ми використовуємо тільки білизняний шов

Бязева постільна білизна піддається частому пранню та інших механічному впливу. Тому при його пошитті використовується спеціальний білизняний шов. Його особливість - загорнуті всередину шви краю тканини, що гарантує цілісність полотна, запобігає осипання зрізів.

Якісний стібок ниток

Постільна білизна має бути міцною і естетично привабливолю. Тому майстри швейної фабрики застосовують в роботі спеціальну технологію, яка дає можливість отримати акуратні, красиві стежки з однаковим кроком.

Щільність тканини і кількість ниток


Висока щільність тканини! Щільність бязевої білизни 125 г / м2 і 105 ниток на дюйм квадратний. Дана щільність забезпечує високу зносостійкість продукції. Це оптимальний показник для тканин, призначених для пошиття простирадл, підковдр і наволочок. Завдяки цій властивості вироби отримують особливі якості - здатність добре зберігати тепло взимку і охолоджувати спекотними літніми ночами, низьку зминаємість.

Як правильно прати

Для того щоб постільна білизна, виготовлене з бязі, прослужила вам довго, необхідно дотримуватися таких правил догляду:

1. Відразу після покупки потрібно бязеві простирадла, підковдри і наволочки випрати. Це потрібно, щоб позбавити від фабричного запаху фарби і зробити матеріал більш м'яким.

2. Витримувати температурний режим прання від 30 до 60 градусів. Однак найбільш оптимальною є температура води рівна 40 градусам.

3. Прати в машинці автомат або вручну окремо від речей з синтетичних тканин, щоб уникнути появи катишек на постільній білизні з бязі.

4. Вивертати підодіяльник і наволочку навиворіт. Так ви довше збережете первісний забарвлення постільної білизни.

5. Не використовувати відбілювачі.

6. Сушити на свіжому повітрі, але не під прямими сонячними променями. Вони шкідливі для забарвлення і структури тканини.

7. Гладити в злегка вологому стані з виворітного боку.

Дотримуйтесь ці рекомендації і ваш улюблений комплект постільної білизни з бязі прослужить вам не один рік.