Мова: Ua
0

0

Натуральна ковдра 1,5 (0001)

Наявність: немає в наявності

505.00 грн

Стислий опис

чехол: 100% бавовна. Наповнювач: 100% силікон розмір: 145х205

Опис

Короткі характеристики даного товару


• Ширина: 140 см.
• Довжина: 205 см.
• Чохол: 100% бавовна
• Наповнювач: 100% силікон.
• Щільність силікону: 300 г / м2.

Екологічно чиста ковдра


У каталозі інтернет магазину Еней-плюс представлений великий вибір силіконових ковдр різних розмірів, кольору і дизайну. В якості наповнювача використовується 100% силікон, це екологічно чистий матеріал, який абсолютно нешкідливий для людини. Чохол силіконових ковдр виробляється з 100% натуральної бавовни або високоякісної мікрофібри класу люкс. Силіконові ковдри ідеально підходять, як для дорослих людей, так і для дітей.

Ця ковдра антиалергенна



Оскільки для виготовлення силіконових ковдр використовується високоякісний поліестер, такі вироби можна віднести до антиалергенних. Використання такої ковдри безпечно навіть для самих маленьких дітей. Гіпоалергенність силіконових ковдр пов'язана також з використанням натуральних матеріалів при виготовленні чохлів.

Силікон в ковдрі прошитий



Компанія Еней-плюс виготовляє високоякісні силіконові ковдри з унікальною конструкцією. В процесі виготовлення виробів застосовується стьобана технологія, тобто наповнювач ковдр прошитий уздовж і в поперек. Така особливість дозволяє виробам максимально довго зберігати свої первинні властивості, адже навіть після прання силіконове волокно не збивається і не розлазиться, головне дотримуватися простих правил по догляду.

В даній ковдрі не заведуться жуки або кліщі


Поліестер або силікон є унікальним матеріалом. Завдяки своїм властивостям він дуже практичний і ідеально підходить для тривалого використання. Використовуючи силіконові ковдри можна не боятися появи шкідливих мікроорганізмів, таких як дрібні жуки або кліщі. Справа в тому, що силікон несприятливий для розмноження мікроорганізмів, тому шкідники не заводяться в ньому навіть після закінчення тривалого періоду використання. Це в першу чергу обумовлено хорошою циркуляцією повітря в середині наповнювача, адже сам силікон вважається кисневмісним матеріалом.

Дана ковдра окантована



В процесі виготовлення силіконових ковдр використовується не тільки унікальна технологія прошивки наповнювача, також всі вироби окантовані. Це надає їм акуратності і естетичності. Для пошиття ковдр використовуються спеціальні нитки і шов, які дозволяють зберегти властивості силікону. Справа в тому, що поліестер є «дихаючим волокном», воно не вбирає неприємні запахи і сприяє усуненню вологи. Завдяки вільної циркуляції повітря силіконові ковдри відмінно зберігають тепло, що робить їх використання комфортним в будь-який час року.

Ковдра пошита за нормами ДСТУ і ГОСТ



Компанія Еней-плюс піклується про кожного свого покупця, для нас надзвичайно важливо щоб кожен наш виріб відповідав найвищим стандартам якості. Саме тому пошив продукції здійснюється за встановленими стандартами ГОСТ і ДСТУ. Правильна технологія пошиття дозволяє домогтися оптимальної ваги вироба і гарантувати при цьому його відмінну якість. Відзначимо, що силіконові ковдри відрізняються не тільки практичністю, але і легкістю, в середньому вага ковдри становить 1-2 кілограми.

Як доглядати за ковдрою


Силіконові ковдри від компанії Еней-плюс надзвичайно практичні і зручні у використанні. За ними дуже просто доглядати, адже такі вироби можна прати в пральній машинці. Але потрібно враховувати деякі правила прання силіконових ковдр, щоб максимально довго продовжити термін їх служби. Прати такі вироби рекомендується в бавовняному режимі з додаванням порошку для кольорової білизни. Режим віджиму варто встановити на позначці 500-700 оборотів за хвилину. Після прання ковдру потрібно добре просушити, найкраще це робити на балконі або на вулиці.